Webináře nahrávky

Změny v přijímacím řízení na střední školy aktuálně

Novela školského zákona od 1. 1. 2024, nová navazující vyhláška, informační web MŠMT a další zdroje, termíny, informace a postupy

Lektor: Mgr. Bc. Lucie Obrovská Ph.D.

Kdykoli dle Vašich časových možností
47 minut
Cena s DPH:
1 924 Kč
Cena bez DPH:
1 590 Kč

SLEVA za více přístupů
Přihlaste se se svým kolegou a oba získáte slevu 10 %.

Nahráno 15. 12. 2023

Pro uchazeče o vzdělávání na středních školách bude nově platit radikálně pozměněné přijímací řízení. Jak zákonodárce požaduje organizovat přijímačky? Kde změny nalezneme? Co přinesou změny ředitelům a pedagogům, a na co se musí připravit rodiče uchazečů? Zodpovíme a připojíme další často kladené otázky.

Program:
Aktuální novelizace školského zákona týkající se změn v přijímacím řízení
Související vyhláška o změnách v organizaci přijímacího řízení
Často kladené otázky
Zdroje dalších informací a potřebné termíny

Komu je určen:
ředitelům a dalším vedoucím pracovníkům škol, zástupcům zřizovatele a pedagogům.

  
Nahrávám...
Nahrávka
Nahrávku webináře je možné zhlédnout kdykoli, a to i opakovaně, maximálně však na dvou zařízeních (např. z práce a z domova). Kdykoli je také možné sledování nahrávky přerušit. Přístup není vázán na konkrétní datum a není časově limitován.

Ke sledování nahrávky nepotřebujete žádné speciální vybavení, stačí vám kvalitní připojení k internetu a běžné reproduktory nebo sluchátka. Připojíte se prostřednictvím webového prohlížeče (prokliknete se na zaslaný odkaz) nebo v aplikaci Adobe Connect, která je volně ke stažení.

Osvědčení o absolvování kurzu zasíláme na vyžádání.


Mgr. Bc. Lucie Obrovská Ph.D.
Lucie Obrovská je absolventkou Právnické a Pedagogické fakulty Masarykovy univerzity. Soustřeďuje se na školskou legislativu, antidiskriminační právo a související pracovněprávní agendu. Pracuje pro Kancelář veřejného ochránce práv, ministerstvo práce a ministerstvo obrany. Podílí se na expertní a lektorské činnosti pro řadu vzdělávacích společností a pro Národní pedagogický institut. Externě vyučovala na Pedagogické fakultě Masarykovy univerzity, spolupracovala s Ministerstvem pro místní rozvoj. V souvisejících oblastech publikuje odborné texty se zaměřením na rovný přístup ke vzdělání, školskou legislativu a dějiny práva.


Aktualizujte předvolby souborů cookie