Webináře nahrávky

Kontingenční tabulky a grafy v Excelu

Analyzujte data v Excelu velmi snadno, rychle a pohodlně

Lektor: Ing. et Ing. Jiří Špaček, Ph.D.

Kdykoli dle Vašich časových možností
60 minut
Cena s DPH:
1 924 Kč
Cena bez DPH:
1 590 Kč

SLEVA za více přístupů
Přihlaste se se svým kolegou a oba získáte slevu 10 %.

Pokud už máte dost ručního vyplňování vzorců, vymýšlení vazeb a ztrátu času při jejich následných změnách, zapojte do procesu  kontingenční tabulky a grafy, které na pozadí sestaví veškeré vazby a vztahy automaticky. Vyhnete se tak chybám způsobených lidským faktorem, ušetříte čas a z jedné databáze můžete vytvořit několik různých sestav dle vašich potřeb. Nahrávka Vám nabídne několik tipů, jak ověřit kvalitu vstupních dat, a jak data propojit a doplnit, pokud se nacházejí ve více tabulkách. Krok za krokem Vás naučí vytvářet kontingenční tabulky a správně využívat nastavení, která mění chování a vzhled tabulek.

Program:
Nastavení a zdroje dat a jeho kontrola
Využití funkce Tabulka jako dynamického zdroje dat
Vytvoření kontingenční tabulky
Praktické ukázky kombinací polí
Přepínání výpočtových funkcí
Použití filtrů
Formátování dat
Nejdůležitější nastavení vzhledu a chování
Aktualizace dat při změnách
Datové průřezy a časové osy
Kontingenční grafy

Komu je určen:
každému, kdo potřebuje mít rychlý přehled o klíčových ukazatelích, zejm. vedoucím pracovníkům, manažerům, obchodníkům, úředníkům, analytikům, projektantům, personalistům či marketingovým a administrativním pracovníkům.

  
Nahrávám...
Nahrávka
Nahrávku webináře je možné zhlédnout kdykoli, a to i opakovaně, maximálně však na dvou zařízeních (např. z práce a z domova). Kdykoli je také možné sledování nahrávky přerušit. Přístup není vázán na konkrétní datum a není časově limitován.

Ke sledování nahrávky nepotřebujete žádné speciální vybavení, stačí vám kvalitní připojení k internetu a běžné reproduktory nebo sluchátka. Připojíte se prostřednictvím webového prohlížeče (prokliknete se na zaslaný odkaz) nebo v aplikaci Adobe Connect, která je volně ke stažení.

Osvědčení o absolvování kurzu zasíláme na vyžádání.


Ing. et Ing. Jiří Špaček, Ph.D.
Ing. et Ing. Jiří Špaček, Ph.D. se již 26 let aktivně věnuje školení Wordu, Excelu, PowerPointu, Outlooku včetně programování maker a reportů na zakázku. Dále se zabývá programy AutoCAD a Revit. Je certifikovaným lektorem dle Národní soustavy kvalifikací Lektor dalšího vzdělávání (75-001-T), držitel několika certifikátů Microsoft Office Specialist, profesionálních certifikací pro programy AutoCAD (je spoluautorem 8 knih) a Revit Architecture. Jeho kurzy prošlo již téměř 14500 spokojených účastníků z více než 930 firem napříč všemi obory.



Aktualizujte předvolby souborů cookie