Webináře nahrávky

Novela zákona o hazardních hrách – změny od 1. 1. 2024

Z pohledu činnosti obecních úřadů a úředníků, kteří vykonávají agendu povolování umístění herního prostoru či ohlášení hazardní hry.

Lektor: Ing. Tomáš Bureš

Kdykoli dle Vašich časových možností
70 minut
Cena s DPH:
1 924 Kč
Cena bez DPH:
1 590 Kč

SLEVA za více přístupů
Přihlaste se se svým kolegou a oba získáte slevu 10 %.

Pokud máte v obci na starosti agendu regulace hazardních her, tj. udělování povolení k umístění herního prostoru či ohlášení hazardní hry, pak musíte od 1. 1. 2024 v praxi zohlednit změny, které v rámci tzv. konsolidačního balíčku přinesla novela zákona č. 186/2016 Sb., o hazardních hrách. Zorientujte se ve změnách vč. přechodného režimu a seznamte se s novými postupy, metodikami a doporučeními MFČR.

Program:
Změny v povolovacím procesu obecně
Povolení k umístění herního prostoru po 1. 1. 2024
Ohlášení hazardní hry po 1. 1. 2024
Přechod na novou právní úpravu zákona o hazardních hrách
Metodická podpora

Komu je určen:
pro úředníky obecních a městských úřadů, kteří v rámci své činnosti vykovávají agendu hazardních her, tj. povolení k umístění herního prostoru či ohlášení hazardní hry.

  
Nahrávám...
Nahrávka
Nahrávku webináře je možné zhlédnout kdykoli, a to i opakovaně, maximálně však na dvou zařízeních (např. z práce a z domova). Kdykoli je také možné sledování nahrávky přerušit. Přístup není vázán na konkrétní datum a není časově limitován.

Ke sledování nahrávky nepotřebujete žádné speciální vybavení, stačí vám kvalitní připojení k internetu a běžné reproduktory nebo sluchátka. Připojíte se prostřednictvím webového prohlížeče (prokliknete se na zaslaný odkaz) nebo v aplikaci Adobe Connect, která je volně ke stažení.

Osvědčení o absolvování kurzu zasíláme na vyžádání.


Ing. Tomáš Bureš
Ing. Tomáš Bureš je vedoucím oddělení 7302 – Regulace hazardu na Ministerstvu financí. Oddělení Regulace hazardu poskytuje v rámci své činnosti mimo jiné i metodickou podporu obecním úřadům týkající se regulace hazardních her, disponuje tedy aktuálními informacemi v této oblasti.


Aktualizujte předvolby souborů cookie