Semináře prezenční

Akreditovaný seminář: Kontrola výkonu spisové služby – jak na ni

Návod na revizi postupů – Rizikové oblasti, na které se kontrola zaměřuje – Odstranění častých chyb

Lektor: PhDr. Jana Schwallerová

Cena s DPH:
4 816 Kč
Cena bez DPH:
3 980 Kč

SLEVA za více přístupů
Přihlaste se se svým kolegou a oba získáte slevu 10 %.

Cílem semináře je poskytnout návod, jak provést vnitřní kontrolu výkonu spisové služby, zejména plnění povinností vyplývajících z právních předpisů (zák. č. 499/2004 Sb., vyhlášky č. 259/2012 Sb., Národního standardu pro elektronické systémy spisové služby, zák. č. 300/2008 Sb., zák. č. 297/2016 ad.), a jak správně nastavit metodiku, procesy a postupy spojené se správou dokumentů v praxi. Pozornost bude věnována jednotlivým přestupkům podle § 74 zákona č. 499/2004 Sb., o archivnictví a spisové službě. Výklad bude doplňován konkrétními příklady dobré praxe i nejčastějších chyb a nedostatků. Seminář je akreditován MV ČR (AK/PV-122/2020, AK/VE-78/2020).

Kontroly vedení spisové služby ze strany dozorového orgánu jsou stále častější. Seznamte se s průběhem kontroly spisové služby, povinnostmi ze strany kontrolních orgánů i kontrolovaného. Získejte návod, jak se na kontrolu připravit a jaká opatření přijmout k odstranění případných nedostatků.

Program:

Komu je určen:
Seminář Kontrola výkonu spisové služby je určen zaměstnancům a vedoucím zaměstnancům veřejné správy, kteří se podílejí na zajišťování odborné správy dokumentů.

  
Nahrávám...
Konferenční centrum v objektu restaurace Na Sádce, Praha 4
Konferenčním centru v objektu restaurace Na Sádce
Moderní školicí prostory se nacházejí v Praze 4, v blízkosti metra Chodov a obchodního centra Chodov, zároveň však v klidné zóně s bezproblémovým parkováním a dobrou dopravní dostupností pro pražské i mimopražské účastníky. Poskytují příjemné prostředí s přírodním osvětlením a kvalitní technické vybavení (vysokorychlostní připojení k síti WiFi ve všech konferenčních sálech, audiovizuální techniku i bezbariérový přístup). Vysokou úroveň cateringových služeb zajišťuje pro účastníky semináře restaurace Na Sádce.

Na podzim 2020 realizujeme semináře z epidemiologických důvodů za maximálních bezpečnostních opatření. Samozřejmostí jsou dezinfikované a větrané prostory. Semináře organizujeme pro menší skupiny účastníků ve velkém sále tak, abychom zajistili dostatečný odstup účastníků. Naši organizátoři nosí roušky a doporučujeme je i účastníkům semináře.

Adresa: Starochodovská 1360/78, Praha 4

Dopravní spojení:Doprava metrem: stanice metra C Chodov, 8 minut pěšky ze stanice metra Chodov
Doprava autobusem: 100 m od zastávky autobusu Chodovská tvrz č. 125, 136, 203, 213, 326, 505
Doprava autem: sjezd z D1; EXIT 1

Parkování: zajištěno pro účastníky semináře na parkovišti restaurace zdarma.

Ubytování: není zajištěno. Ve vzdálenosti 650 m se nachází hotel Best Western a 100 m Restaurace a ubytování Na Rychtě.

   


 
PhDr. Jana Schwallerová
PhDr. Jana Schwallerová pracuje od roku 2002 jako hlavní metodička spisové služby na Magistrátu hlavního města Prahy. Jako akreditovaná lektorka podle zákona č. 312/2000 Sb. se podílí na zajištění kurzů spisové služby na Magistrátu hlavního města Prahy.


Aktualizujte předvolby souborů cookie