Semináře prezenční

Moderní metody zlepšování logistických procesů v praxi

Jaké jsou zkušenosti lídrů na trhu hlavních průmyslových odvětví?

Lektor: Ing. Jan Šlajer , Ing. Petr Jalůvka

Cena s DPH:
5 143 Kč
Cena bez DPH:
4 250 Kč

SLEVA za více přístupů
Přihlaste se se svým kolegou a oba získáte slevu 10 %.

Přístupy k optimalizaci logistických procesů se mohou svým rozsahem značně lišit. Proto výběr správné metody je často klíčovým rozhodnutím, které ve výsledku přináší značné úspory.  Seminář se zaměřuje na osvědčené moderní metody, které snižují náklady a zvyšují konkurenceschopnost organizace. Na základě praktických příkladů srovnáte vlastní zkušenost s praxí lídrů na trhu v klíčových průmyslových odvětvích, a zároveň si na praktických příkladech vyberete takové způsoby a metody zlepšování logistických procesů, které budou vyhovovat právě Vám.

Lektoři Vám představí nejnovější trendy a novinky v oblasti optimalizace logistických procesů a na konkrétních příkladech z praxe ukáží, s jakými problémy se setkali a jaká řešení zvolili pracovníci významných společností v ČR. Budete mít možnost zkonzultovat své zkušenosti s ostatním účastníky semináře a prodiskutovat s lektory Váš pohled na předkládaná řešení a Vaše zkušenosti z praxe.

Nezbytnost konkurenceschopnosti nutí podniky reagovat na měnící se podmínky trhu a zkvalitňovat a zlevňovat logistické procesy. Jaké metody optimalizace využívají lídři na trhu? Porovnejte postupy nastavené ve Vaší organizaci s praxí podniků, které mají zkušenosti s reorganizací těchto procesů.

Program:

Komu je určen:

Seminář je určen vedoucím logistiky, vedoucím výroby, průmyslovým inženýrům či pracovníkům oddělení logistiky. Ačkoli je primárně zaměřen na optimalizaci logistických procesů vsoukromém sektoru, cenná doporučení získají i zástupci veřejného sektoru.

  
Nahrávám...
Konferenční centrum hotelu Globus, Praha
Seminář se koná v konferenčním centru hotelu Globus v Praze 4, Gregorova 2115/10, 148 00.

Výhody konferenčního centra:

Dopravní spojení k hotelu Globus:
Doprava metrem: stanice metra C Roztyly, výstup směr Ryšavého ulice, Horní Roztyly a dále podle směrových tabulí hotelu Globus (cca 5 minut pěšky).
Doprava autem: sjezd z D 1, exit 1

Našim klientům nabízíme možnost zprostředkovat ubytování v rámci pořádané akce. Přání klienta řešíme individuálně. V případě zájmu o bližší informace prosím kontaktujte náš zákaznický servis na tel. 601 281 281 či e-mailem info@delego.cz

                                        
                   
                               


                  
Ing. Jan Šlajer

Ing. Jan Šlajer je konzultant a auditor logistiky. Logistice se věnuje od roku 1999, pracoval například jako vedoucí odboru marketingu a logistiky v ŽDB a.s. Bohumín, ve firmě Lanex Bolatice a.s. jako asistent výrobního ředitele a ve společnosti ŽDB Trans s.r.o. na pozici logistika. V roce 2001 spoluzaložil firmu DYNAMIC FUTURE s.r.o., jejímž je ředitelem a jednatelem. V rámci logistiky se specializuje na dynamickou simulaci a systémy operativního řízení. V roce 2006 se stal členem komory logistických auditorů s přiděleným identifikačním číslem logistického auditora 06013.




Ing. Petr Jalůvka
Ing. Petr Jalůvka je konzultant a auditor logistiky. Logistice se věnuje od roku 1999. Jako logistik působil mj. v Železárnách a drátovnách Bohumín a v ŽDB TRANS Bohumín. Je spoluzakladatelem firmy DYNAMIC FUTURE s.r.o., v níž pracuje jako projektový manažer a vykonává funkci jednatele společnosti. Specializuje se zejm. na oblast dynamické simulace. Od roku 2007 je členem Komory logistických auditorů s přiděleným identifikačním číslem logistického auditora 07016, od roku 2010 členem rady KLA.


Aktualizujte předvolby souborů cookie