Semináře prezenční

Umění úspěšně prezentovat – Vaše konkurenční výhoda

Vytvořte prezentaci, která posluchače zaujme a přesvědčí o obsahu Vašeho sdělení

Lektor: PhDr. Ludmila Johanovská

Cena s DPH:
5 082 Kč
Cena bez DPH:
4 200 Kč

SLEVA za více přístupů
Přihlaste se se svým kolegou a oba získáte slevu 10 %.

Lektorka Vás postupně provede jednotlivými fázemi prezentace. Ujasníte si, co vše musí být součástí přípravy, co rozhoduje o tom, jak posluchači prezentaci vnímají, co si z ní zapamatují a odnesou. Naučíte se připravit si své vlastní prezentace tak, aby měly očekávaný dopad a přinesly potřebné výsledky.

Absolvování semináře Vám pomůže prezentovat s větší jistotou, eliminovat nespolupracující reakce a vzbudit zájem posluchačů.

Cílem pracovního semináře je získat jasnou představu, jak připravit prezentaci nabídky zákazníkovi, prezentaci na poradě, vystoupení před větším publikem nebo třeba i přípitek ke slavnostní události, aby měl zamýšlený dopad, posluchače zaujal a motivoval.

Program:

Komu je určen:
Seminář Úspěšná prezentace je určen všem, kteří si chtějí zlepšit své prezentační dovednosti, ať už se jedná o podnikatele, projektové manažery, marketingové specialisty, odborníky na public relations, lektory nebo politiky.

  
Nahrávám...
Konferenční centrum hotelu Globus, Praha
Seminář se koná v konferenčním centru hotelu Globus v Praze 4, Gregorova 2115/10, 148 00.

Výhody konferenčního centra:

Dopravní spojení k hotelu Globus:
Doprava metrem: stanice metra C Roztyly, výstup směr Ryšavého ulice, Horní Roztyly a dále podle směrových tabulí hotelu Globus (cca 5 minut pěšky).
Doprava autem: sjezd z D 1, exit 1

Našim klientům nabízíme možnost zprostředkovat ubytování v rámci pořádané akce. Přání klienta řešíme individuálně. V případě zájmu o bližší informace prosím kontaktujte náš zákaznický servis na tel. 601 281 281 či e-mailem info@delego.cz

                                        
                   
                               


                  
PhDr. Ludmila Johanovská

PhDr. Ludmila Johanovská se jako nezávislá konzultantka specializuje na rozvoj lidí i firem, ať již formou školení, personálních auditů, vzdělávacích projektů nebo individuálních konzultací. Má zkušenost z multi level marketingového prodeje, prodeje finančních produktů, reklamního prostoru a z prodeje pro farmaceutickou firmu Kabi Pharmacia. Rozsáhlé zkušenosti v oblasti prodeje spojené s realizací prodejních školení získala v mezinárodní poradenské společnosti Mercuri International. Nyní již několik let spolupracuje s českou poradenskou firmou NSG Morison. Ve spolupráci s ní se podílí na cyklu dotačních školení a poradenství Zaměstnání po rodičovské dovolené.




Aktualizujte předvolby souborů cookie