Webináře nahrávky

Pracovní právo po novele zákoníku práce

Zvýhodněný balíček 4 nahrávek webinářů: DPP a DPČ – Home office – Doručování – Výpočet dovolené v příkladech

Lektor: Mgr. Klára Valentová

Kdykoli dle Vašich časových možností
4 hodiny 30 minut
Cena s DPH:
6 534 Kč
Cena bez DPH:
5 400 Kč

SLEVA za více přístupů
Přihlaste se se svým kolegou a oba získáte slevu 10 %.

Nahrávky webinářů lze zakoupit i jednotlivě. Detailní programy naleznete pod odkazy jednotlivých produktů.

Získejte za zvýhodněnou cenu balíček čtyř nahrávek webinářů, které Vám usnadní aplikaci nových postupů, nařízených novelou zákoníku práce, do Vaší každodenní praxe. Zásadní změny se týkají zejm. zaměstnávání na dohody o pracích konaných mimo pracovní činnost, sjednávání podmínek práce na dálku a doručování písemností. Novela zavedla též novou povinnost počítat dovolenou tzv. dohodářům. Pokud se potřebujete zorientovat v tom, co je opravdu důležité, na příkladech si ověřit své postupy z praxe a získat doporučení, co a jak změnit podle nové legislativy, pak je balíček nahrávek webinářů od renomované lektorky se specializací na pracovní právo pro Vás to pravé. Nahrávky usnadní aplikaci nových postupů. Je zcela na Vás, zda zhlédnete všechny najednou nebo jen po částech a opakovaně se k nim budete podle potřeby vracet.

Program:
Cenově zvýhodněný balíček obsahuje 4 nahrávky webinářů v celkovém rozsahu 4,5 hodin:
Dohody o pracích konaných mimo pracovní poměr
Home office
Doručování
Výpočet dovolené v příkladech

Komu je určen:
personalistům, mzdovým účetním a vedoucím zaměstnancům všech odvětví soukromého sektoru i zaměstnavatelům ve veřejné sféře.

  
Nahrávám...
Nahrávka
Nahrávku webináře je možné zhlédnout kdykoli, a to i opakovaně, maximálně však na dvou zařízeních (např. z práce a z domova). Kdykoli je také možné sledování nahrávky přerušit. Přístup není vázán na konkrétní datum a není časově limitován.

Ke sledování nahrávky nepotřebujete žádné speciální vybavení, stačí vám kvalitní připojení k internetu a běžné reproduktory nebo sluchátka. Připojíte se prostřednictvím webového prohlížeče (prokliknete se na zaslaný odkaz) nebo v aplikaci Adobe Connect, která je volně ke stažení.

Osvědčení o absolvování kurzu zasíláme na vyžádání.


Mgr. Klára Valentová
Klára Valentová se specializuje zejména na pracovní právo a ochranu osobních údajů. Oboru ochrany osobních údajů se věnuje přes 20 let a poskytuje služby ve všech oblastech této právní disciplíny. Kromě klientské práce také pravidelně publikuje a účastní se odborných seminářů a konferencí. Je jedním ze zakládajících členů české asociace advokátů specializujících se na pracovní právo - Czech Employment Lawyers Association (CzELA), jejímž hlavním cílem je zvyšovat kvalitu pracovního práva a jeho praktické aplikace na území České republiky. Působila také jako člen pracovní skupiny České bankovní asociace pro ochranu osobních údajů.



Aktualizujte předvolby souborů cookie