Delego logo Váš partner na cestě k informacím

20:02 | 4. prosince 2021

konec menu

KALENDÁŘ

PROSINEC 2021
PÚSČPSN
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

LEDEN 2022
PÚSČPSN
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      

Předchozí
měsíce…

Další měsíce…

DETAIL WEBINÁŘE

Záznam webináře Školní jídelna od A do Z

Systém kritických bodů prakticky

Mezi nejčastější kontrolní zjištění orgánu ochrany veřejného zdraví v zařízeních školního stravování patří nedostatky v systému kritických bodů. Chcete se vyhnout sankcím, mít komplexní přehled, nebo si jen ověřit svou znalost v problematice? Pak je náš webinář určen právě Vám!

Přednáší Mgr. Lenka Polášková

Místo konání režim offline

Cena   1390 Kč

Při požadavku více přístupů bude poskytnuta sleva ve výši 10 % z celkové ceny objednávky. Uvedená cena je bez DPH. Časová dotace: 1 h

Popis webináře


Zaměření webináře

Nahrávka webináře přináší ucelené a komplexní informace k problematice systému kritických bodů v zařízeních (nejen) školního stravování. Webinář je připraven tak, aby poskytl metodickou podporu nejen provozním zaměstnancům, ale také vedoucím pedagogickým pracovníkům, kteří uvítají přehled v problematice, jež patří mezi absolutní priority kontrol krajských hygienických stanic při návštěvách stravovacích zařízení. Součástí webináře jsou praktická doporučení a návody pro zpracování systému kritických bodů.

Komu je webinář určen

Záznam webináře je určen všem provozním zaměstnancům, kteří pracují v zařízení školního stravování (jídelny, výdejny), ředitelům mateřských a základních škol a jejich zástupcům; zástupcům zřizovatelů (obce, města), ředitelům školských zařízení a jejich zástupcům (dětské domovy, výchovné ústavy atd.), provozním zaměstnancům dětských skupin, vedoucím pracovníkům dětských skupin.

Program

Výsledky státního zdravotního dozoru ve školách a školských zařízení
Výsledky státního zdravotního dozoru v dětských skupinách
Nejčastější nedostatky z pohledu kontrolních orgánů
Práva a povinnosti orgánu ochrany veřejného zdraví
HACCP: Základní přehled, legislativní rámec
HACCP: Kategorie
HACCP: Metodika vedení příručky systému kritických bodů
Co je třeba zajistit před začátkem webináře?
Ověření technických parametrů připojení k webináři
Obchodní podmínky

Způsoby registrace