Webináře nahrávky

Postavení správce a zpracovatele osobních údajů a nastavení vztahů mezi nimi

Při zpracování osobních údajů musím znát své postavení, abych věděl, co můžu a nesmím.

Lektor: Mgr. Bc. Tereza Hošková

Kdykoli dle Vašich časových možností
90 minut
Cena s DPH:
1 924 Kč
Cena bez DPH:
1 590 Kč

SLEVA za více přístupů
Přihlaste se se svým kolegou a oba získáte slevu 10 %.


Každý, kdo nakládá s osobními údaji, musí být v první řadě schopen určit, v jakém postavení se nachází, typicky zda je správcem, zpracovatelem nebo např. společným správcem. Osvojte si základní postup, jak takové postavení určit, a doplňte jej o řadu praktických aspektů při řešení vzájemných vztahů při zpracování. Jen tak budete moci rozdělit povinnosti, odpovědnosti a kompetence při vzájemné spolupráci a navíc díky praktickým doporučením správně ošetříte smluvní dokumentaci mezi správci a zpracovateli.

Program:
Základní subjekty – správce, zpracovatel, společní správci
Rozdělení odpovědnosti, povinností a kompetencí mezi jednotlivé subjekty
Praktická doporučení při nastavování vzájemných vztahů

Komu je určen:
všem, kdo nakládají s osobními údaji, zejména pak těm, kteří pomáhají určovat, zda a jak budou data zpracována, a to jak v soukromém, tak ve veřejném sektoru.

  
Nahrávám...
Nahrávka
Nahrávku webináře je možné zhlédnout kdykoli, a to i opakovaně, maximálně však na dvou zařízeních (např. z práce a z domova). Kdykoli je také možné sledování nahrávky přerušit. Přístup není vázán na konkrétní datum a není časově limitován.

Ke sledování nahrávky nepotřebujete žádné speciální vybavení, stačí vám kvalitní připojení k internetu a běžné reproduktory nebo sluchátka. Připojíte se prostřednictvím webového prohlížeče (prokliknete se na zaslaný odkaz) nebo v aplikaci Adobe Connect, která je volně ke stažení.

Osvědčení o absolvování kurzu zasíláme na vyžádání.


Mgr. Bc. Tereza Hošková
Mgr. Bc. Tereza Hošková je vedoucím advokátem v advokátní kanceláři Weinhold Legal, kde působí již od roku 2013. Ve své praxi se zaměřuje zejména na ochranu osobních údajů, veřejné zakázky, korporátní a smluvní právo. Přednáškové a lektorské činnosti se věnuje dlouhodobě.


Aktualizujte předvolby souborů cookie