Webináře nahrávky

Česká školní inspekce od A do Z: aktuální informace pro školní rok 2023/24

Příprava na inspekci a její průběh – Podněty, lhůty a výstupy – Požadovaná dokumentace – Priority inspekční činnosti ve školách pro školní rok 2023/2024

Lektor: Mgr. Lenka Polášková

Kdykoli dle Vašich časových možností
50 minut
Cena s DPH:
1 924 Kč
Cena bez DPH:
1 590 Kč

SLEVA za více přístupů
Přihlaste se se svým kolegou a oba získáte slevu 10 %.


Nevíte si rady s přípravou na inspekční činnost? Čím začít? A čím končit? Lze na inspekční činnost připravit pedagogy? Uvítáte srozumitelné informace k průběhu inspekce? Zajímají Vás nejčastější nedostatky, lhůty a požadavky vyplývající z inspekční činnosti ve školách? Orientujete se v oblasti dokumentace? Zajímají Vás priority inspekční činnosti ve školách pro školní rok 2023/2024? Pak je nahrávka určena právě Vám! Jako bonus k zakoupené nahrávce obdržíte balíček dokumentů ČŠI.

Program:
Česká školní inspekce a školský zákon:
Zakotvení České školní inspekce, Podněty, lhůty a výstupy z inspekční činnosti ve školách
Školní rok 2023/24:
Nejčastější nedostatky, vyplývající z inspekční činnosti ve školách
Přehled dokumentace, které obvykle ČŠI požaduje
Úskalí ČŠI v základní škole
Úskalí ČŠI v mateřské škole

Komu je určen:
všem vedoucím pracovníkům mateřských a základních škol a dalších školských zařízení. Dále zástupcům zřizovatele, kteří mají kontakt se zřizovanými školami, včetně zastupitelů, radních a starostů.

  
Nahrávám...
Nahrávka
Nahrávku webináře je možné zhlédnout kdykoli, a to i opakovaně, maximálně však na dvou zařízeních (např. z práce a z domova). Kdykoli je také možné sledování nahrávky přerušit. Přístup není vázán na konkrétní datum a není časově limitován.

Ke sledování nahrávky nepotřebujete žádné speciální vybavení, stačí vám kvalitní připojení k internetu a běžné reproduktory nebo sluchátka. Připojíte se prostřednictvím webového prohlížeče (prokliknete se na zaslaný odkaz) nebo v aplikaci Adobe Connect, která je volně ke stažení.

Osvědčení o absolvování kurzu zasíláme na vyžádání.


Mgr. Lenka Polášková
Mgr. Lenka Polášková se specializuje na oblast legislativy, práva a dokumentace v segmentu školství.  Má za sebou více než 15 let pedagogické, lektorské a autorské praxe. Je autorkou řady metodických materiálů pro ředitele škol a školských zařízení. Klade důraz na aplikaci poznatků webináře v praxi účastníka. Nabízí metodické pokyny, předlohy formulářů, i řešení modelových situací.  Dlouhodobě se věnuje problematice inspekční činnosti ve školách, metodickému výkladu školského zákona, zákona o ochraně veřejného zdraví v resortu školství, medikaci a zdravotnickým úkonům a oblasti managementu škol.


Aktualizujte předvolby souborů cookie