Semináře prezenční

INCOTERMS 2020: nová pravidla a jejich aplikace do obchodní praxe od 1. 1. 2020

Certifikovaný srovnávací seminář zaměřený na vysvětlení rozdílů INCOTERMS 2020 oproti INCOTERMS 2010 připravený ve spolupráci s ICC ČR

Lektor: Ing. Petr Rožek PhD.

Cena s DPH:
4 707 Kč
Cena bez DPH:
3 890 Kč

SLEVA za více přístupů
Přihlaste se se svým kolegou a oba získáte slevu 10 %.

Seminář Vás seznámí s novým zněním INCOTERMS 2020. Obdržíte výčet pravidel s důrazem na změny oproti znění z roku 2010 a informace k jednotlivým doložkám doložky Incoterms 2020 v českém prostředí (vývoz a dovoz, unijní a tuzemský obchod). Konkrétně budou probrány vhodné doložky ve vztahu k použitému druhu přepravy, zvláštnosti multimodálních a sběrných přeprav, i návaznost INCOTERMS 2020 na celní náležitosti. Chybět nebudou praktické ukázky použitelnosti jednotlivých podmínek, a dále i jejich vztah a vliv na podmínky platební, přepravní a pojistné.
Seminář je pořádán ve spolupráci s ICC ČR, která je součástí mezinárodní obchodní organizace. Jako tvůrci pravidel INCOTERMS® je ICCR ČR jediná v ČR, kdo má licenci na vzdělávání v této oblasti.

   

Od 1. 1. 2020 vstupuje v účinnost revize pravidel INCOTERMS®2020, kterou připravila Mezinárodní obchodní komora (ICC). Zorientujte se v nových pravidlech a rozdílech mezi INCOTERMS 2020 a INCOTERM 2010 na srovnávacím semináři připraveném ve spolupráci s ICC ČR. Upozorňujeme naše zákazníky, že počet míst je omezen.

Program:

Komu je určen:
Seminář je určen pracovníkům vývozních či dovozních oddělení firem, logistických, dopravních a zasílatelských firem, zaměstnancům bank, pojišťoven i celních deklarací i státním úředníkům. Tedy všem, kteří se orientují v základních pravidlech INCOTERMS 2010 a potřebují znát změny obsažené v novém vydání INCOTERMS 2020.

  
Nahrávám...
Konferenční centrum v objektu restaurace Na Sádce, Praha 4
Konferenčním centru v objektu restaurace Na Sádce
Moderní školicí prostory se nacházejí v Praze 4, v blízkosti metra Chodov a obchodního centra Chodov, zároveň však v klidné zóně s bezproblémovým parkováním a dobrou dopravní dostupností pro pražské i mimopražské účastníky. Poskytují příjemné prostředí s přírodním osvětlením a kvalitní technické vybavení (vysokorychlostní připojení k síti WiFi ve všech konferenčních sálech, audiovizuální techniku i bezbariérový přístup). Vysokou úroveň cateringových služeb zajišťuje pro účastníky semináře restaurace Na Sádce.

Na podzim 2020 realizujeme semináře z epidemiologických důvodů za maximálních bezpečnostních opatření. Samozřejmostí jsou dezinfikované a větrané prostory. Semináře organizujeme pro menší skupiny účastníků ve velkém sále tak, abychom zajistili dostatečný odstup účastníků. Naši organizátoři nosí roušky a doporučujeme je i účastníkům semináře.

Adresa: Starochodovská 1360/78, Praha 4

Dopravní spojení:Doprava metrem: stanice metra C Chodov, 8 minut pěšky ze stanice metra Chodov
Doprava autobusem: 100 m od zastávky autobusu Chodovská tvrz č. 125, 136, 203, 213, 326, 505
Doprava autem: sjezd z D1; EXIT 1

Parkování: zajištěno pro účastníky semináře na parkovišti restaurace zdarma.

Ubytování: není zajištěno. Ve vzdálenosti 650 m se nachází hotel Best Western a 100 m Restaurace a ubytování Na Rychtě.

   


 
Ing. Petr Rožek PhD.
Ing. Petr Rožek, PhD., výkonný ředitel Svazu spedice a logistiky a odborný lektor v dopravě a zasílatelství. Certifiovaný lektor Mezinárodní obchodní komory (International Chamber of Commerce - ICC). Dlouholetý pracovník v exekutivních funkcích dopravních a logistických firem a externí vyučující na VŠE, ČVUT v Praze a Univerzitě Pardubice (Fakulta dopravní J. Pernera).


Aktualizujte předvolby souborů cookie