Semináře prezenční

Hodnocení zaměstnanců jako prostředek motivace

Jak bilancovat výsledky práce zaměstnance, nastavit jeho profesní cíle, motivovat jej a určit výši jeho odměn

Lektor: PhDr. Ludmila Johanovská

Cena s DPH:
5 143 Kč
Cena bez DPH:
4 250 Kč

SLEVA za více přístupů
Přihlaste se se svým kolegou a oba získáte slevu 10 %.

Seminář Hodnocení jako prostředek motivace je zaměřen na zlepšení dovedností při vedení hodnoticích rozhovorů a na usnadnění aplikace doporučených postupů při rozhovoru a následných aktivitách. Připravíte se na vedení hodnocení, které Vám pomůže udržet si stávající zaměstnance a povede i ke zlepšení náboru nových spolupracovníků.

Vnímají Vaši zaměstnanci pravidelné hodnoticí rozhovory jako užitečná a motivující setkání, nebo je berou spíše jako nepříliš zajímavou formalitu? A co znamenají hodnoticí rozhovory pro Vás jako nadřízené? Získejte jistotu při hodnocení zaměstnanců a připravte se tento rok na hodnoticí rozhovory tak, aby byly užitečným nástrojem rozvoje, vedení a motivace vašich lidí, neboť získat a udržet skutečně kvalitní zaměstnance je v posledních letech obtížnější než dříve. Cíleně vedené hodnoticí rozhovory Vám pomohou motivovat stávající zaměstnance. Navíc je využijete i při náboru nových lidí a přispívají dokonce i ke zvýraznění image firmy či organizace jako dobrého zaměstnavatele. Jak? I to se dozvíte na semináři.

Program:

Komu je určen:
Školení je určeno všem vedoucím pracovníkům a personalistům, kteří se svými podřízenými dělají hodnoticí pohovory, bilancují výsledky jejich práce, nastavují profesní cíle, motivují je a případně určují i výši jejich odměn. Velmi užitečné bude i pro ty, kteří se na realizaci hodnoticích rozhovorů teprve připravují.

  
Nahrávám...
Konferenční centrum v objektu restaurace Na Sádce, Praha 4
Konferenčním centru v objektu restaurace Na Sádce
Moderní školicí prostory se nacházejí v Praze 4, v blízkosti metra Chodov a obchodního centra Chodov, zároveň však v klidné zóně s bezproblémovým parkováním a dobrou dopravní dostupností pro pražské i mimopražské účastníky. Poskytují příjemné prostředí s přírodním osvětlením a kvalitní technické vybavení (vysokorychlostní připojení k síti WiFi ve všech konferenčních sálech, audiovizuální techniku i bezbariérový přístup). Vysokou úroveň cateringových služeb zajišťuje pro účastníky semináře restaurace Na Sádce.

Na podzim 2020 realizujeme semináře z epidemiologických důvodů za maximálních bezpečnostních opatření. Samozřejmostí jsou dezinfikované a větrané prostory. Semináře organizujeme pro menší skupiny účastníků ve velkém sále tak, abychom zajistili dostatečný odstup účastníků. Naši organizátoři nosí roušky a doporučujeme je i účastníkům semináře.

Adresa: Starochodovská 1360/78, Praha 4

Dopravní spojení:Doprava metrem: stanice metra C Chodov, 8 minut pěšky ze stanice metra Chodov
Doprava autobusem: 100 m od zastávky autobusu Chodovská tvrz č. 125, 136, 203, 213, 326, 505
Doprava autem: sjezd z D1; EXIT 1

Parkování: zajištěno pro účastníky semináře na parkovišti restaurace zdarma.

Ubytování: není zajištěno. Ve vzdálenosti 650 m se nachází hotel Best Western a 100 m Restaurace a ubytování Na Rychtě.

   


 
PhDr. Ludmila Johanovská

PhDr. Ludmila Johanovská se jako nezávislá konzultantka specializuje na rozvoj lidí i firem, ať již formou školení, personálních auditů, vzdělávacích projektů nebo individuálních konzultací. Má zkušenost z multi level marketingového prodeje, prodeje finančních produktů, reklamního prostoru a z prodeje pro farmaceutickou firmu Kabi Pharmacia. Rozsáhlé zkušenosti v oblasti prodeje spojené s realizací prodejních školení získala v mezinárodní poradenské společnosti Mercuri International. Nyní již několik let spolupracuje s českou poradenskou firmou NSG Morison. Ve spolupráci s ní se podílí na cyklu dotačních školení a poradenství Zaměstnání po rodičovské dovolené.




Aktualizujte předvolby souborů cookie