Semináře prezenční

Statistika vnitrounijních obchodů: INTRASTAT

Jak správně vyplnit statistické výkazy o obchodování mezi členskými státy EU

Lektor: Ing. Bc. Lenka Sabelová

Cena s DPH:
5 421 Kč
Cena bez DPH:
4 480 Kč

SLEVA za více přístupů
Přihlaste se se svým kolegou a oba získáte slevu 10 %.

Obchoduje-li Vaše společnost s ostatními členskými státy EU a obchodní transakce a pohyby zboží z/do jiného členského státu přesahují hodnotu 8 mil. Kč za rok, vztahuje se na Vás povinnost podávat o obchodních transakcích statistické hlášení Intrastat (tzv. zpravodajské jednotky). Seminář Vás krok za krokem seznámí s plněním všech legislativních požadavků. Získáte detailní informace o tom, co výkaz Intrastat má obsahovat, jaké podklady je nutné mít k dispozici, kde se dají najít potřebné informace a další důležité skutečnosti vztahující se ke správnému provádění vykazování.

Každé obchodní společnosti, která obchoduje s ostatními členskými státy Evropské unie a její obchodní transakce a pohyby zboží z/do jiného členského státu přesahují hodnotu 8 mil. Kč za rok, vzniká povinnost podávat o těchto obchodních transakcích statistické hlášení Intrastat. Získejte aktuální informace a seznamte se s pravidly pro vykazování statistiky vnitrounijního obchodu se zbožím. Obdržíte návod, jak správně vyplnit statistické výkazy o obchodování mezi členskými státy EU a upozorněni budete rovněž i na nejčastější chyby, které při vykazování vznikají.

Program:

Komu je určen:
Seminář je určen pracovníkům, kteří mají na starost vyplňování výkazů Intrastat a jejich předání celním úřadům. Pracovníkům spedičních, deklarantských firem a účetních firem, které zpracování výkazů Intrastat nabízí jako jednu ze svých služeb klientům.

  
Nahrávám...
Konferenční centrum hotelu Globus, Praha
Seminář se koná v konferenčním centru hotelu Globus v Praze 4, Gregorova 2115/10, 148 00.

Výhody konferenčního centra:

Dopravní spojení k hotelu Globus:
Doprava metrem: stanice metra C Roztyly, výstup směr Ryšavého ulice, Horní Roztyly a dále podle směrových tabulí hotelu Globus (cca 5 minut pěšky).
Doprava autem: sjezd z D 1, exit 1

Našim klientům nabízíme možnost zprostředkovat ubytování v rámci pořádané akce. Přání klienta řešíme individuálně. V případě zájmu o bližší informace prosím kontaktujte náš zákaznický servis na tel. 601 281 281 či e-mailem info@delego.cz

                                        
                   
                               


                  
Ing. Bc. Lenka Sabelová
Specialistka na celnictví a navazující obory (celní řízení, původ zboží, legislativa EU v oblasti cel, daní při dovozu a vývozu, Extrastatu a Intrastatu) má za sebou více jak dvacetiletou praxi u Celní správy ČR, kde působila na vedoucích pozicích a věnovala se zejm. řešení problémů v oblasti celního řízení při dovozu a vývozu zboží. V současné době zajišťuje poradenství v celní oblasti a Intrastatu.



Aktualizujte předvolby souborů cookie