Semináře prezenční

Komunikace s finančním úřadem v nových podmínkách aneb jaká data o nás nově získává finanční úřad

Jak zvládnout daňovou kontrolu navzdory tomu, že daňový řád posiluje pravomoci státu při získávání údajů o podnikatelských subjektech

Lektor: Ing. Roman Landgráf

Cena s DPH:
5 143 Kč
Cena bez DPH:
4 250 Kč

SLEVA za více přístupů
Přihlaste se se svým kolegou a oba získáte slevu 10 %.

Seminář Vás seznámí s aktuálními postupy finanční správy, jejími novými pravomocemi a údaji, které o Vás nově získává s ohledem na novelizaci daňového řádu. Zaměříte se na úspěšné postupy pro ústní a písemnou komunikaci s finančním úřadem v běžných i komplikovanějších případech, telefonické či ústní jednání, místní šetření, daňové kontroly, a to velmi prakticky, vše bude demonstrováno na reálných příkladech z praxe. Naučíte se v maximální míře využívat zákonných možností na ochranu práv a právem chráněných zájmů daňových subjektů. Získáte doporučení, jak postupovat při daňové kontrole i ve světle aktuálních změn daňového řádu, zejména s ohledem na rozsah a množství údajů, které si o nás může správce daně obstarat i bez našeho vědomí.

Aktuální novelizace daňového řádu nově posílila pravomoci finanční správy a správci daně mají nové nástroje pro získávání dat o daňových poplatnících. Správce daně se tak v dnešní době dostane k množství informací o Vás a Vašich transakcích i bez vynaložení většího úsilí. A protože i za předpokladu, že Vaše účetnictví je vedeno v pořádku, leckdy se nevyhnete komunikaci s finančním úřadem. Dostatečná míra vědomostí a dovedností tak vede ke snížení rizika zbytečných problémů a nezdarů. Získejte metodické a praktické poznatky a použitelné dovednosti pro úspěšné zvládnutí jednání, místních šetření, daňové kontroly a jiných postupů finančního úřadu se znalostí faktů, co o nás mohl vědět finanční úřad dříve a co nyní v souvislosti s elektronizací daňové správy a požadavky EU.

Program:

Komu je určen:
Seminář je určen vedoucím pracovníkům (jednatelům s.r.o. a členům představenstva a.s.), samostatným podnikatelům, ekonomům a účetním. Tedy všem, kteří zajišťují komunikaci s finančními úřady. Seminář je vhodný pro všechny podnikatelské obory.

  
Nahrávám...
Konferenční centrum hotelu Globus, Praha
Seminář se koná v konferenčním centru hotelu Globus v Praze 4, Gregorova 2115/10, 148 00.

Výhody konferenčního centra:

Dopravní spojení k hotelu Globus:
Doprava metrem: stanice metra C Roztyly, výstup směr Ryšavého ulice, Horní Roztyly a dále podle směrových tabulí hotelu Globus (cca 5 minut pěšky).
Doprava autem: sjezd z D 1, exit 1

Našim klientům nabízíme možnost zprostředkovat ubytování v rámci pořádané akce. Přání klienta řešíme individuálně. V případě zájmu o bližší informace prosím kontaktujte náš zákaznický servis na tel. 601 281 281 či e-mailem info@delego.cz

                                        
                   
                               


                  
Ing. Roman Landgráf
Ing. Roman Landgráf  se již více jak 20 let zabývá daňovým poradenstvím jako samostatný daňový poradce,  přičemž se významně specializuje na zastupování  podnikatelských subjektů před správcem daně  při daňových kontrolách, postupech k odstranění pochybností  a dalších postupech a řízení (včetně odvolacích a soudních). Této oblasti se významně věnuje také publikačně a lektorsky. V současné době je také externím doktorandem na Právnické fakultě UK Praha v oboru daňového práva, kde se věnuje zejména ústavněprávnímu pojetí daňového práva.





Aktualizujte předvolby souborů cookie