Semináře prezenční

Odpadové hospodářství v praxi roku 2018 s důrazem na plnění povinností původců odpadů včetně vedení evidencí, SEPNO a plnění ohlašovacích povinností a kontroly ČIŽP a ORP

Lektor: Josef Hlavatý

Cena s DPH:
4 538 Kč
Cena bez DPH:
3 750 Kč

SLEVA za více přístupů
Přihlaste se se svým kolegou a oba získáte slevu 10 %.

Na semináři získáte ucelený přehled o povinnostech v odpadovém hospodářství ve znění aktuálních novel a prováděcích vyhlášek. Obdržíte praktický návod, jak v r. 2018 splnit zákonné povinnosti s co možná nejmenší finanční či organizační zátěží a vyhnout se případným sankcím a postihům. Budou Vám vysvětleny pojmy související s odpadovým hospodářstvím, je probírána kategorizace a zařazování odpadů podle nového Katalogu odpadů dle vyhlášky č. 93/2016 Sb., jsou řešeny technické a organizační podmínky pro shromažďování, soustřeďování, skladování odpadů a zabezpečení odpadů a označování odpadů dle nové vyhlášky č. 83/2016 Sb., vedení evidencí odpadů vč. SEPNO a plnění ohlašovacích povinností v systému ISPOP. Získáte přehled o aktuálních změnách a povinnostech pro rok 2018, připravovaných legislativních změnách a sankcích při nedodržování stanovených povinností. Důležitou částí semináře je též příprava na kontrolu ČIŽP a postup při a po kontrole.

Postupovat v souladu s legislativou, jež upravuje nakládání s odpady, vést evidenci odpadů, plnit ohlašovací povinnost, řešit zpětný odběr a zároveň plnit všechny ostatní zákonné povinnosti s přesahem do dalších oblastí podnikové ekologie, BOZP a PO představuje pro původce odpadů značnou zátěž, zvl. proto, že nedodržení povinností je pokutovatelné ve velmi vysokých sazbách a často kontrolováno. Získejte přehled o aktuálních povinnostech, které vám ukládá legislativa pro rok 2018, praktická doporučení k jejich dodržování a konkrétní kroky, jak se připravit na kontrolu ČIŽP nebo ORP, jak postupovat při probíhající kontrole a jak se bránit před jejími následky.

Program:

Komu je určen:
Seminář Odpadové hospodářství je určen všem původcům odpadů, podnikovým ekologům, technologům, vedoucím výroby a managementu výrobních společností, dalších firem a organizací.

  
Nahrávám...
Konferenční centrum hotelu Globus, Praha
Seminář se koná v konferenčním centru hotelu Globus v Praze 4, Gregorova 2115/10, 148 00.

Výhody konferenčního centra:

Dopravní spojení k hotelu Globus:
Doprava metrem: stanice metra C Roztyly, výstup směr Ryšavého ulice, Horní Roztyly a dále podle směrových tabulí hotelu Globus (cca 5 minut pěšky).
Doprava autem: sjezd z D 1, exit 1

Našim klientům nabízíme možnost zprostředkovat ubytování v rámci pořádané akce. Přání klienta řešíme individuálně. V případě zájmu o bližší informace prosím kontaktujte náš zákaznický servis na tel. 601 281 281 či e-mailem info@delego.cz

                                        
                   
                               


                  
Josef Hlavatý

Josef Hlavatý je odpadovým hospodářem, který má dlouholetou praxi v oblasti podnikové ekologie. Je spoluautorem zákona o odpadech. Své zkušenosti z veřejné správy a kontrolní činnosti aplikuje při řízení vlastního poradenského sdružení PODNIKATELSKÝ EKOLOGICKÝ SERVIS a v rámci lektorské činnosti.




Aktualizujte předvolby souborů cookie