Semináře prezenční

Dokazování v daňovém řízení před finančním úřadem

Postupy k odstranění pochybností před finančním úřadem – Pravdivost daňových přiznání – Obrana daňových subjektů při daňové kontrole

Lektor: Ing. Roman Landgráf

Cena s DPH:
3 497 Kč
Cena bez DPH:
2 890 Kč

SLEVA za více přístupů
Přihlaste se se svým kolegou a oba získáte slevu 10 %.

Cílem semináře je seznámit se se všemi teoretickými a praktickými poznatky týkajícími se dokazování v daňovém řízení, zejména při takových postupech finančních úřadů, jakými jsou daňová kontrola a postup k odstranění pochybností. Kromě zákonů a soudní judikatury se bude vycházet z dlouholetých praktických zkušeností lektora. Seminář tak bude zaměřen na úspěšné metody dokazování pravdivosti daňových přiznání a jiných tvrzení daňových subjektů. Významně bude poukázáno také na praxí poměrně málo reflektovaný fakt, že také finanční úřad (tedy nejenom daňový subjekt) má své důkazní břemeno. Jako na v praxi mnohdy klíčový důkazní prostředek bude kromě účetnictví poukázáno na svědeckou výpověď.

Byla-li u Vás provedena/zahájena daňová kontrola či Vás finanční úřad vyzval k vysvětlení podaného daňového přiznání, pak je pro Vás nezbytná znalost Vašich práv a povinností. Metodické i praktické poznatky a použitelné dovednosti při argumentaci Vám mohou pomoci úspěšně zvládnout jednání s finančním úřadem, místní šetření i samotný průběh daňové kontroly a Vy tak můžete zabránit doměření daně a následným sankcím. Získejte praktická doporučení, jak postupovat nejen při kontrole a jak správně obhajovat svá tvrzení ve správním řízení pro případ, že závěrem provedené kontroly je zjištění o porušení předpisů.

Program:

Komu je určen:
Seminář Dokazování v daňovém právu je určen vedoucím pracovníkům (jednatelům s.r.o. a členům představenstva a.s.), samostatným podnikatelům, ekonomům a účetním. Tedy všem, kteří zajišťují komunikaci s finančními úřady. Seminář je vhodný pro všechny podnikatelské obory.

  
Nahrávám...
Konferenční centrum hotelu Globus, Praha
Seminář se koná v konferenčním centru hotelu Globus v Praze 4, Gregorova 2115/10, 148 00.

Výhody konferenčního centra:

Dopravní spojení k hotelu Globus:
Doprava metrem: stanice metra C Roztyly, výstup směr Ryšavého ulice, Horní Roztyly a dále podle směrových tabulí hotelu Globus (cca 5 minut pěšky).
Doprava autem: sjezd z D 1, exit 1

Našim klientům nabízíme možnost zprostředkovat ubytování v rámci pořádané akce. Přání klienta řešíme individuálně. V případě zájmu o bližší informace prosím kontaktujte náš zákaznický servis na tel. 601 281 281 či e-mailem info@delego.cz

                                        
                   
                               


                  
Ing. Roman Landgráf
Ing. Roman Landgráf  se již více jak 20 let zabývá daňovým poradenstvím jako samostatný daňový poradce,  přičemž se významně specializuje na zastupování  podnikatelských subjektů před správcem daně  při daňových kontrolách, postupech k odstranění pochybností  a dalších postupech a řízení (včetně odvolacích a soudních). Této oblasti se významně věnuje také publikačně a lektorsky. V současné době je také externím doktorandem na Právnické fakultě UK Praha v oboru daňového práva, kde se věnuje zejména ústavněprávnímu pojetí daňového práva.





Aktualizujte předvolby souborů cookie