Semináře prezenční

Cestovní náhrady ve školách v roce 2018 - březen

Specifika poskytování náhrad cestovních výdajů ve školství podle platné právní úpravy

Lektor: JUDr. Marie Salačová

Cena s DPH:
3 013 Kč
Cena bez DPH:
2 490 Kč

SLEVA za více přístupů
Přihlaste se se svým kolegou a oba získáte slevu 10 %.

Seminář Cestovní náhrady ve školách v roce 2018 seznámí účastníky z resortu školství podrobně s problematikou cestovních náhrad při tuzemské i zahraniční pracovní cestě, s platnou právní úpravou, změnami, které vstoupily v účinnost 1. 1. 2018, a s praktickými problémy a výkladovými nejasnostmi, které ve své praxi řeší. Zaměří se na podmínky, které musí být ze zákona splněny ze strany zaměstnavatele i zaměstnance, aby bylo možné poskytnout cestovní náhrady zaměstnancům školství. Výklad bude prezentován na konkrétních příkladech z praxe.

Náhrady tuzemských i zahraničních cestovních výdajů se řídí rozsáhlou legislativou, jejíž aplikace do praxe není vždy snadná, zvlášť když Vy jako zaměstnanci škol musíte řešit určitá specifika, která se ve Vašem oboru vyskytují. Získejte návod, jak poskytovat cestovní náhrady určené zaměstnancům škol podle právních podmínek platných od 1. 1. 2018 formou příkladů, upozornění na časté chyby a užitečných doporučení z praxe.

Program:

Komu je určen:
Seminář je určen ředitelům škol, ekonomickým a účetním pracovníkům výše uvedených organizací a dalším pracovníkům škol a školních zařízení, kteří pracují s předmětnou problematikou.

  
Nahrávám...
Konferenční centrum hotelu Globus, Praha
Seminář se koná v konferenčním centru hotelu Globus v Praze 4, Gregorova 2115/10, 148 00.

Výhody konferenčního centra:

Dopravní spojení k hotelu Globus:
Doprava metrem: stanice metra C Roztyly, výstup směr Ryšavého ulice, Horní Roztyly a dále podle směrových tabulí hotelu Globus (cca 5 minut pěšky).
Doprava autem: sjezd z D 1, exit 1

Našim klientům nabízíme možnost zprostředkovat ubytování v rámci pořádané akce. Přání klienta řešíme individuálně. V případě zájmu o bližší informace prosím kontaktujte náš zákaznický servis na tel. 601 281 281 či e-mailem info@delego.cz

                                        
                   
                               


                  
JUDr. Marie Salačová

JUDr. Marie Salačová se ve své celé profesní kariéře věnuje problematice pracovního práva, cestovních náhrad, mezd a daní. Řadu let působila na ústředních orgánech stání správy (Úřadu důchodového zabezpečení, Federálním ministerstvu práce a sociálních věcí, Federálním ministerstvu dopravy, Federálním ministerstvu dopravy a spojů, Ministerstvu financí a Ministerstvu práce a sociálních věcí ČR). V současné době se věnuje publikační a lektorské činnosti zaměřené na cestovní náhrady a oblasti snimi spojené.




Aktualizujte předvolby souborů cookie