Semináře prezenční

Novinky ve mzdové a personální praxi od 1. 1. 2018

Změny v pracovněprávní oblasti – Změny v zákoně o daních z příjmů – Změny v sociálním, nemocenském a zdravotním pojištění – Změny v zákoně o zaměstnanosti a další změny na praktických příkladech

Lektor: Gabriela Černá

Cena s DPH:
4 780 Kč
Cena bez DPH:
3 950 Kč

SLEVA za více přístupů
Přihlaste se se svým kolegou a oba získáte slevu 10 %.

Na semináři se přehlednou formou a s důrazem na praxi seznámíte s novinkami v mzdové účtárně a personální oblasti v roce 2018. Dozvíte se, na co nezapomenout a jak postupovat v souvislosti s účinností novely zákona o dani z příjmu od 1. 1. 2018 a změn v pracovněprávní oblasti od 1. 1. 2018. Budete upozorněni na změny pravidel vyplývajících ze zákona o zaměstnanosti, na změny v sociálním, nemocenském a zdravotním pojištění a na celou řadu dalších změn a nových postupů vyplývajících z aktuální legislativy.

1. leden 2018 přinese důležité změny do mzdové účtárny a personální praxe. Dotknou se jak výpočtu mezd, správného určení nároků zaměstnanců, tak sociálního a nemocenského pojištění a mnoha dalších oblastí. Získejte přehled těchto novinek a konkrétní postupy pro jejich zapracování do mzdové a personální praxe v roce 2018.

Program:

Komu je určen:
Seminář Novinky ve mzdové a personální praxi od 1. 1. 2018 je určen mzdovým účetním a personalistům, jednatelům menších společností.

  
Nahrávám...
Konferenční centrum hotelu Globus, Praha
Seminář se koná v konferenčním centru hotelu Globus v Praze 4, Gregorova 2115/10, 148 00.

Výhody konferenčního centra:

Dopravní spojení k hotelu Globus:
Doprava metrem: stanice metra C Roztyly, výstup směr Ryšavého ulice, Horní Roztyly a dále podle směrových tabulí hotelu Globus (cca 5 minut pěšky).
Doprava autem: sjezd z D 1, exit 1

Našim klientům nabízíme možnost zprostředkovat ubytování v rámci pořádané akce. Přání klienta řešíme individuálně. V případě zájmu o bližší informace prosím kontaktujte náš zákaznický servis na tel. 601 281 281 či e-mailem info@delego.cz

                                        
                   
                               


                  
Gabriela Černá
Gabriela Černá je specialistkou na oblast mezd a personalistiky s více než dvacetiletou praxí. Pracovala jako vedoucí oddělení mzdových služeb ve společnosti Moore Stephens, v současnosti se profesionálně věnuje školením mzdové a personální problematiky a poradenství v těchto oblastech.


Aktualizujte předvolby souborů cookie