Semináře prezenční

Účetní závěrka podnikatelů za rok 2017

vč. návodu, jak správně sestavit přehled o peněžních tocích, rozvahu a výkaz zisku a ztráty a přílohu účetní závěrky se zohledněním zkušeností z praxe

Lektor: Ing. Jana Pilátová

Cena s DPH:
4 780 Kč
Cena bez DPH:
3 950 Kč

SLEVA za více přístupů
Přihlaste se se svým kolegou a oba získáte slevu 10 %.

Seminář Účetní závěrka podnikatelů za rok 2017 Vás provede účetními operacemi, které nezbytně potřebujete k tomu, abyste uzavřeli účetní knihy za rok 2017. V průběhu celého semináře se budeme věnovat i zkušenostem z praxe, které přinesl letošní rok v souvislosti s novými pravidly při sestavování a zveřejňování účetní závěrky.

V dopolední části si projdeme účetní operace před uzavřením účetních knih podle jednotlivých účetních tříd a následně zobrazení daných informací v účetních výkazech a povinně zveřejňované informace v příloze v účetní závěrce. Získáte jak detailní informace k jednotlivým oblastem (dlouhodobý majetek, zásoby, pohledávky, závazky, vlastní kapitál, náklady, výnosy), tak i návod jak správně sestavit rozvahu, výkaz zisku a ztráty a jak správně sestavit přílohu v účetní závěrce.

Odpoledne je věnováno praktickému cvičení, kdy si vyzkoušíte krok za krokem sestavit přehled o peněžních tocích (vyloučení výnosů, které nebyly v daném období příjmem, vyloučení nákladů, které nebyly v daném období výdajem, zachycení příjmů, které nebyly v daném období výnosem a zachycení výdajů, které nebyly v daném období nákladem, povinně vykazované údaje). Dále se zaměříte na obsah a strukturu přehledu o změnách vlastního kapitálu a návaznost na rozvahu a přílohu účetní závěrky.

Máme za sebou účetní závěrku za rok 2016, kterou jsme sestavovali poprvé podle významně změněných pravidel a můžeme si tedy říci, jaké jsou zkušenosti z praxe při jejím sestavování i zveřejňování, abychom se včas připravili na závěrku za rok 2017 a ujistili se, že nová pravidla v praxi aplikujeme správně a se spornými otázkami se umíme hravě poradit.

Program:

Komu je určen:
Seminář Účetní závěrka podnikatelů za rok 2017 je určen hlavním účetním, samostatným účetním, auditorům, daňovým poradcům, manažerům, finančním ředitelům, firemním bankéřům, je přínosný pro všechny, kteří pracují s účetnictvím nebo s výstupy z účetnictví.

  
Nahrávám...
Konferenční centrum hotelu Globus, Praha
Seminář se koná v konferenčním centru hotelu Globus v Praze 4, Gregorova 2115/10, 148 00.

Výhody konferenčního centra:

Dopravní spojení k hotelu Globus:
Doprava metrem: stanice metra C Roztyly, výstup směr Ryšavého ulice, Horní Roztyly a dále podle směrových tabulí hotelu Globus (cca 5 minut pěšky).
Doprava autem: sjezd z D 1, exit 1

Našim klientům nabízíme možnost zprostředkovat ubytování v rámci pořádané akce. Přání klienta řešíme individuálně. V případě zájmu o bližší informace prosím kontaktujte náš zákaznický servis na tel. 601 281 281 či e-mailem info@delego.cz

                                        
                   
                               


                  
Ing. Jana Pilátová
Ing. Jana Pilátová, auditorka, daňová poradkyně, členka výkonného výboru Komory auditorů České republiky a do konce roku 2018 prezidentka Svazu účetních je osvědčenou lektorkou v oblasti účetnictví. Zkušenosti a poznatky z praxe promítá do své lektorské činnosti, kterou zaměřuje především na aplikaci účetních předpisů do života firem. Lektorka je auditorkou společnosti SP Audit, s.r.o. a dále též členkou Národní účetní rady a metodické rady Svazu účetních.


Aktualizujte předvolby souborů cookie