Semináře prezenční

Controlling logistických nákladů a metodika tvorby KPI (1 a 2)

Ve dvou dnech – 9. 3. 2017 a 19. 4. 2017

Lektor: Ing. Jaroslav Uhlíř

Cena s DPH:
9 976 Kč
Cena bez DPH:
8 245 Kč

SLEVA za více přístupů
Přihlaste se se svým kolegou a oba získáte slevu 10 %.

Na semináři Controlling logistických nákladů a metodika tvorby KPI 1 a 2 získáte přehled o možnostech organizačního začlenění logistiky ve firemní organizační struktuře. Seznámíte se s různými přístupy tvorby logistické strategie firmy. Dozvíte se o možnostech používání měřitelných ukazatelů logistických procesů a získáte praktický návod, jak vyčíslit náklady firemních logistických procesů. Osvojíte si postupy, které Vám pomohou vyhodnocovat efektivitu logistických nákladů a nastavovat vhodná regulační opatření. Ujasníte si, zda logistika patří do hodnototvorných procesů nebo do režijních nákladů. Seznámíte se s efektivními metodami controllingového přístupu v pohledu na celý logistický řetěz (nákup, skladování materiálu, vnitropodnikovou manipulaci, expediční a distribuční činnosti) pomocí vhodných ukazatelů. Bude Vám vysvětlen pojem Cena okamžitého použití (COP) a jeho použití při vyhodnocování logistických procesů. Budete seznámeni se správným postupem stanovení výstupních a procesních KPI. Získané poznatky umožní pracovníkům logistiky efektivněji komunikovat s oddělením firemního controllingu při nastavování efektivních procesů a jejich vyhodnocování s cílem náklady optimalizovat, ne pouze minimalizovat. Celý výklad je velmi prakticky zaměřen a zahrnuje nejen řadu příkladů z praxe, ale též řešení případových studií v průběhu výkladu.

Vyčíslení nákladů na logistické procesy a vyhodnocení jejich efektivity při správně nastavených vhodných regulačních opatřeních může firmě přinést nemalé úspory v celém procesu. Seznamte se s efektivními metodami controllingového přístupu v pohledu na celý logistický řetěz (nákup, skladování materiálu a zboží, vnitropodnikovou manipulaci, expediční a distribuční činnosti). Získejte návod, jak správně stanovovat KPI jednotlivých procesů a naučte se prezentovat výsledky procesů.

Program:

Komu je určen:
Seminář Controlling logistických nákladů a metodika tvorby KPI je určen všem, kteří se podílejí na řízení a hodnocení logistických procesů, chtějí znát metodiku určování vzniku přidané hodnoty v procesech a umět tyto procesy efektivně řídit a prezentovat výsledky ve vhodné formě. Seminář je vhodný také pro pracovníky firemního oddělení controllingu pro rozlišení účelu reportingu a controllingu.

  
Nahrávám...
Konferenční centrum hotelu Globus, Praha
Seminář se koná v konferenčním centru hotelu Globus v Praze 4, Gregorova 2115/10, 148 00.

Výhody konferenčního centra:

Dopravní spojení k hotelu Globus:
Doprava metrem: stanice metra C Roztyly, výstup směr Ryšavého ulice, Horní Roztyly a dále podle směrových tabulí hotelu Globus (cca 5 minut pěšky).
Doprava autem: sjezd z D 1, exit 1

Našim klientům nabízíme možnost zprostředkovat ubytování v rámci pořádané akce. Přání klienta řešíme individuálně. V případě zájmu o bližší informace prosím kontaktujte náš zákaznický servis na tel. 601 281 281 či e-mailem info@delego.cz

                                        
                   
                               


                  

Ing. Jaroslav Uhlíř
Ing. Jaroslav Uhlíř se zabývá poradenstvím v oblasti logistiky, zpracovává logistické projekty a logistické audity. Jako lektor zabezpečuje školení v oblasti nákupu, řízení stavu zásob, plánování výroby, expedičních činností a řízení projektů. Je členem Komory logistických auditorů.


Aktualizujte předvolby souborů cookie