Semináře prezenční

Cestovní náhrady od 1. 1. 2017 – prosinec

Platná právní úprava cestovních náhrad v návaznosti na aktuální legislativu

Lektor: JUDr. Marie Salačová

Cena s DPH:
3 013 Kč
Cena bez DPH:
2 490 Kč

SLEVA za více přístupů
Přihlaste se se svým kolegou a oba získáte slevu 10 %.

Seminář Cestovní náhrady od 1. 1. 2017 seznámí účastníky podrobně s problematikou cestovních náhrad při tuzemské i zahraniční pracovní cestě, s platnou právní úpravou, změnami, které vstoupí v účinnost 1. 1. 2017, a s praktickými problémy a výkladovými nejasnostmi, které podniky a organizace ve své praxi řeší. Zaměří se na podmínky, které musí být ze zákona splněny ze strany zaměstnavatele i zaměstnance, aby bylo možné poskytnout cestovní náhrady zaměstnancům státního a soukromého sektoru. Výklad bude prezentován na konkrétních příkladech z praxe.

Náhrady tuzemských i zahraničních cestovních výdajů a související daňové předpisy v roce 2016 zasáhla řada legislativních změn, jejichž aplikace do praxe není vždy snadná. Seznamte se se všemi druhy cestovních náhrad v právních podmínkách platných od 1. 1. 2017 formou příkladů, upozornění na časté chyby a užitečných doporučení z praxe.

Program:

Komu je určen:
Seminář Cestovní náhrady od 1. 1. 2017 je určen vedení společností, personalistům, účetním, auditorům, office managerům a všem, kteří ve své profesi řeší cestovní náhrady, a to jak v soukromé, tak i ve státní sféře.

  
Nahrávám...
Konferenční centrum hotelu Globus, Praha
Seminář se koná v konferenčním centru hotelu Globus v Praze 4, Gregorova 2115/10, 148 00.

Výhody konferenčního centra:

Dopravní spojení k hotelu Globus:
Doprava metrem: stanice metra C Roztyly, výstup směr Ryšavého ulice, Horní Roztyly a dále podle směrových tabulí hotelu Globus (cca 5 minut pěšky).
Doprava autem: sjezd z D 1, exit 1

Našim klientům nabízíme možnost zprostředkovat ubytování v rámci pořádané akce. Přání klienta řešíme individuálně. V případě zájmu o bližší informace prosím kontaktujte náš zákaznický servis na tel. 601 281 281 či e-mailem info@delego.cz

                                        
                   
                               


                  
JUDr. Marie Salačová

JUDr. Marie Salačová se ve své celé profesní kariéře věnuje problematice pracovního práva, cestovních náhrad, mezd a daní. Řadu let působila na ústředních orgánech stání správy (Úřadu důchodového zabezpečení, Federálním ministerstvu práce a sociálních věcí, Federálním ministerstvu dopravy, Federálním ministerstvu dopravy a spojů, Ministerstvu financí a Ministerstvu práce a sociálních věcí ČR). V současné době se věnuje publikační a lektorské činnosti zaměřené na cestovní náhrady a oblasti snimi spojené.




Aktualizujte předvolby souborů cookie