Semináře prezenční

Jak řešit záruky a vyřizovat reklamace spotřebitelů podle nových pravidel v roce 2016/2017

Prodej zboží – Obchodní podmínky – Reklamační řízení – Řešení sporů - ČOI

Lektor: Mgr. Tomáš Liškutín

Cena s DPH:
5 360 Kč
Cena bez DPH:
4 430 Kč

SLEVA za více přístupů
Přihlaste se se svým kolegou a oba získáte slevu 10 %.

Seminář Záruky, vyřizování reklamací a další povinnosti prodejců Vás provede povinnostmi a právy při prodeji zboží a poskytování služeb. Získáte praktická doporučení, za jakých obchodních a reklamačních podmínek prodej zboží realizovat. Naučíte se, jak vyřizovat reklamace bez chyb a jak řešit případné spory se zákazníkem. Seznámíte se s novinkami, které přináší nová legislativa, a získáte informace nezbytné k revizi obchodních podmínek.

Vyřizování reklamací a řešení sporů se zákazníky vyžadují od zákaznických, reklamačních a obchodních oddělení kamenných obchodů a e-shopů perfektní znalost procesů a postupů, které musí být v souladu s aktuálně platnou legislativou. Ta zaznamenala v roce 2016 opět změny, tentokrát zejm. v souvislosti s novelizací zákona o ochraně spotřebitele, která mj. upravuje mimosoudní řešení sporů mezi spotřebitelem a podnikatelem, a vyžaduje revizi obchodních podmínek. Ověřte si, že při řešení záruk a vyřizování reklamací spotřebitelů postupujete správně a že Vaše obchodní podmínky a smlouvy Vás dostatečně chrání proti neoprávněným reklamacím.

Program:

Komu je určen:
Seminář je určen prodejcům, kteří prodávají své zboží spotřebitelům. Zejména pak manažerům odpovědným za prodej zboží a compliance. Dále vedoucím zaměstnancům a pracovníkům, kteří vyřizují reklamační nároky spotřebitelů.

  
Nahrávám...
Konferenční centrum hotelu Globus, Praha
Seminář se koná v konferenčním centru hotelu Globus v Praze 4, Gregorova 2115/10, 148 00.

Výhody konferenčního centra:

Dopravní spojení k hotelu Globus:
Doprava metrem: stanice metra C Roztyly, výstup směr Ryšavého ulice, Horní Roztyly a dále podle směrových tabulí hotelu Globus (cca 5 minut pěšky).
Doprava autem: sjezd z D 1, exit 1

Našim klientům nabízíme možnost zprostředkovat ubytování v rámci pořádané akce. Přání klienta řešíme individuálně. V případě zájmu o bližší informace prosím kontaktujte náš zákaznický servis na tel. 601 281 281 či e-mailem info@delego.cz

                                        
                   
                               


                  
Mgr. Tomáš Liškutín
Mgr. Tomáš Liškutín je advokát, který se specializuje na obchodní a pracovní právo, převody a nájmy nemovitostí. Má zkušenosti z tříletého působení v advokátní kanceláři PRK Partners a z pětileté spolupráce se Sdružením obrany spotřebitelů. V současnosti vede čtvrtým rokem vlastní advokátní kancelář, ve které poskytuje právní poradenství, připravuje a kontroluje smlouvy a věnuje se řešení sporů, a to ve formě mimosoudního vyjednávání o smíru i řešení sporů v soudních a arbitrážních řízeních. Věnuje se rovněž odborné publikační činnosti a lektoruje řadu právnických seminářů.




Aktualizujte předvolby souborů cookie