Webináře nahrávky

Kontrolní činnost finančního a kontrolního výboru ÚSC a Kontrolní řád

Finanční kontrola ve veřejné správě

Lektor: Olga Sloupová

Kdykoli dle Vašich časových možností
75 minut
Cena s DPH:
1 924 Kč
Cena bez DPH:
1 590 Kč

SLEVA za více přístupů
Přihlaste se se svým kolegou a oba získáte slevu 10 %.


Nahrávka webináře seznámí pracovníky na úseku finančního hospodaření územních samosprávných celků srozumitelně a přehledně s kontrolní činností. Dále ve vazbě na zákon č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů a zákon č. 128/2000 Sb., o obcích, probere otázky finančního hospodaření na úseku rozpočtu a další okruhy. Výklad je doplněn konkrétními příklady a poznatky z praxe na úseku kontroly. Dozvíte se, jaké jsou požadavky na členy výboru, jaké jsou jejich pravomoci, úkoly, odpovědnost, jak stanovit výši odměn, jak vypracovat plán činnosti, vyhotovit zápisy, pracovat s výkazy a zejména jak provádět samotnou kontrolu hospodaření.

Program:
Zákon č. 320/2001 Sb., o finanční kontrole ve veřejné správě
Zákon č. 255/2012 Sb., kontrolní řád
Zákon č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů
Zákon č. 128/2000 Sb., o obcích
Zápis o provedené kontrole

Komu je určen:
pro všechny kontrolní pracovníky územních samosprávných celků, účetní obcí a zastupitele územních samosprávných celků.

  
Nahrávám...
Nahrávka
Nahrávku webináře je možné zhlédnout kdykoli, a to i opakovaně, maximálně však na dvou zařízeních (např. z práce a z domova). Kdykoli je také možné sledování nahrávky přerušit. Přístup není vázán na konkrétní datum a není časově limitován.

Ke sledování nahrávky nepotřebujete žádné speciální vybavení, stačí vám kvalitní připojení k internetu a běžné reproduktory nebo sluchátka. Připojíte se prostřednictvím webového prohlížeče (prokliknete se na zaslaný odkaz) nebo v aplikaci Adobe Connect, která je volně ke stažení.

Osvědčení o absolvování kurzu zasíláme na vyžádání.


Olga Sloupová
Olga Sloupová působila 18 let na Okresním úřadě v Chebu a 13 let na Krajském úřadě Karlovarského kraje vedoucí oddělení přezkoumávání hospodaření ÚSC. Ve své lektorské praxi předává praktické zkušenosti kolegům a kolegyním z ÚSC.

Aktualizujte předvolby souborů cookie