Webináře nahrávky

Třídní kniha: postup při zapisování v praktických ukázkách

Formální náležitosti – Nejčastější chyby v zápisech – Příklady vhodných zápisů – Zapisování absence – Třídní kniha a distanční výuka

Lektor: Mgr. Bc. Eliška Wellech

Kdykoli dle Vašich časových možností
50 minut
Cena s DPH:
1 803 Kč
Cena bez DPH:
1 490 Kč

SLEVA za více přístupů
Přihlaste se se svým kolegou a oba získáte slevu 10 %.


Zapisování do třídní knihy je každodenní činností, přesto se v tomto procesu chybuje a ČŠI nedostatky školám vytýká. Seznamte se s nejdůležitějšími formálními a obsahovými zásadami vedení třídních knih v MŠ, ZŠ, SŠ a odstraňte chyby, které v třídních knihách nachází Česká školní inspekce. Na praktických příkladech si ověřte, jak správně zapisovat výchovně-vzdělávací činnosti a evidovat školní docházku, řešit problematiku distančního vzdělávání a další související problematiku.

Program:
Formální náležitosti
Nejčastější chyby v zápisech
Praktické ukázky vhodných zápisů
Zapisování absence
Třídní kniha a distanční výuka

Komu je určen:
ředitelům škol všech druhů (veřejné i soukromé) a stupňů (MŠ, ZŠ, SŠ), jejich zástupcům, a osobám, které mají ve škole na starosti školní dokumentaci.

  
Nahrávám...
Nahrávka
Nahrávku webináře je možné zhlédnout kdykoli, a to i opakovaně, maximálně však na dvou zařízeních (např. z práce a z domova). Kdykoli je také možné sledování nahrávky přerušit. Přístup není vázán na konkrétní datum a není časově limitován.

Ke sledování nahrávky nepotřebujete žádné speciální vybavení, stačí vám kvalitní připojení k internetu a běžné reproduktory nebo sluchátka. Připojíte se prostřednictvím webového prohlížeče (prokliknete se na zaslaný odkaz) nebo v aplikaci Adobe Connect, která je volně ke stažení.

Osvědčení o absolvování kurzu zasíláme na vyžádání.


Mgr. Bc. Eliška Wellech
Eliška Wellech působí jako advokátka, lektorka, poradce školám a školským zařízením. Dlouhodobě se věnuje problematice školství a pomoci školám a školským zařízením v oblastech školského, pracovního, správního a občanského práva. Specializuje se na správné použití právních předpisů při řízení škol a školských zařízení. Ve školství se pohybuje již mnoho let nejen v oblasti právního poradenství, zkušenosti má i dlouhodobého působení jako učitelka na základní a střední škole.


Aktualizujte předvolby souborů cookie